Magamról csak ennyit ...
 
  • Katona Attilának hívnak. 1961-ben értelmiségi családban születtem Budapesten. Általános iskolába a VIII. kerületbe majd a XII. kerületbe jártam.
  • A Pataky István szakközépiskolában elektroműszerésznek tanultam, majd az érettségi és a szakmunkás oklevél megszerzése után a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskola Gyengeáramú karán folytattam tanulmányaimat ahol 1983-ban villamos üzemmérnöki diplomát szereztem.
  • A főiskola után a BHG ban és a Finommechanikai Vállalatnál dolgoztam fejlesztőmérnöki munkakörben.
  • Vállalkozásomat 1986-ban alapítottam. Mérő és szabályozó berendezések gyártásával és szerelésével foglalkoztam. Ekkor kezdtem el a riasztó rendszerek telepítését és összeállítását akkor még külföldről behozott alapanyagokból. 1994-ben nyitottam meg műhelyemet a XII. kerületben a Hajnóczy utcában. Itt autóriasztót, indításgátlókat kihangosító szetteket, autórádiókat és más kiegészítőket szereltünk 2003 októberéig. Azóta Törökbálinton dolgozunk. A riasztók, lopásgátló és távkapcsoló elektronikák egy részét és az illesztő modulokat gyártjuk és forgalmazzuk is. Emellett a lakásriasztók és a kamerás rendszerek telepítését és javítását is folyamatosan végezzük. A mobil kommunikáció elterjedésével fontos szerepet kaptak a gsm jelzőrendszerek, melyek gyártásával és telepítésével is foglalkozunk.
  • Lakásriasztó és kamerás megfigyelő rendszereink lakások, családi házak, társasházak, teremgarázsok, irodahelyiségek védelmére, üzemek, telephelyek, szállodák, ipari létesítmények, éttermek védelmére és megfigyelésére azóta is nagy számban működnek partnereink megelégedésére.
  • Távfelügyeleti szerződött partnerünk 2001 óta a Multialarm Zrt. Riasztórendszereink kivonuló szolgálatos távfelügyeletét a Multialarm látja el.
  • Jelenleg Törökbálinton van a lakásunk és telephelyünk. A jó közlekedés elősegíti, hogy akár Budapesten akár az agglomerációban könnyedén elérhessük szolgáltatásainkkal ügyfeleinket de igény esetén az ország bármely pontján szívesen segítünk biztonságtechnikai problémák megoldásában.
  • Örömmel üdvözöljük ügyfeleink között a teljesség igénye nélkül a Burgerking hálózat üzemeltetőjét a Fusion Zrt-t, a Naturland Magyarország Kft-t, a Medicover Klinikák hálózatot, a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt-t, a Mega-logistic Zrt-t, az Optikmed Klinikát, az Oázis Üzletházat és további, számunkra oly kedves partnercégeinket és ügyfeleinket.