Távfelügyelet kivonuló szolgálattal
 

Mi is az a távfelügyeleti szolgáltatás?

 

Ki ne hallotta volna már, hogy szól a szomszédban a riasztó? De nem biztos, hogy magunk szívesen indulunánk a riasztás okának felderítésére. Jó ha ezt hozzáértő képzett járőrök végzik el helyettünk. Erre való a távfelügyeleti szolgáltatás. Riasztás esetén a járőrök perceken belül megjelenhetnek a helyszínen, hogy megkezdjék az intézkedést vagy esetleg elfogják a betörőt.

A lakásriasztó rendszerek alapesetben egy kültéri vagy beltéri hang -fény jelzővel - másnéven szirénahanggal és jelzőfénnyel - adják tudtára a környezetben lévőknek, hogy betörés történt.
Ha a rendszer távfelügyeletbe van kötve akkor a jelzés eljut a távfelügyeleti diszpécser központba is. Az ügyeletes lefoglalja a helyszínhez legközelebbi járőrautót, majd felhívja a megadott értesítendőket. Ha megerősítik, hogy nem téves riasztás történt, a járőrautó azonnal a riasztás helyszínére siet.

Téves riasztások kezelése

Ha a risztó beindulását mi okoztuk akkor lehetőségünk van a riasztás lemondására vagy a már elindult járőrautó visszafordítására. Ezt a lehető leghamarabb tegyük meg a felesleges kiadások elkerülése végett ugyanis egy évben csak 4 téves riasztásra való kivonulás ingyenes.

Mi a teendő téves riasztás esetén

  • kapcsoljuk ki a riasztót
  • hívjuk fel az ügyeletet a 061-2160505 telefonszámon
  • azonosítsuk magunkat név cím és a jelszavunk segítségével
  • közöljük, hogy téves riasztás történt és nem kérünk kivonulást

 

A Multi Alarm távfelügyelet havi díja

távfelügyelet kivonuló szolgáltatással havi díjfizetéssel lakossági ügyfeleinknek gprs átjelzéssel alapesetben

nettó 4300Ft/hó azaz 5461 Ft

Távfelügyeleti bekötés egyszeri nettó 8000 Ft plusz kiszállás.
DSC rendszerek esetében. Idegen eszköznél a kódok hiányában újraprogramozás esetleg panelcsere  is szükséges lehet.